Retket

 

Kevätretki Tampereelle 

lauantaina 25.5.2019


Retkipäivän ohjelma:       


Lähtö

  • Viialasta taksin parkkipaikalta klo 9.00
  • Toijalasta rautatieasemalta klo 9.15
  • Toivomme kylmäkoskelaisten tulevan autoon joko Viialasta tai Toijalasta.

Noin klo 10.00 olemme Museokeskus Vapriikissa. Koska Museokeskuksessa on useita museoita ja näyttelyitä, emme ole varanneet opastusta, vaan jokainen voi kiertää siellä omien mieltymystensä mukaan. Luettelon näyttelyistä löydät osoitteesta vapriikki.fi.

Aikaa Vapriikin kiertämiseen on varattu 2,5 tuntia eli klo 12.30 saakka. Päivän voi aloittaa
vaikka omakustanteisella aamukahvilla museoravintola Valssissa ja jatkaa siitä kiertelyä Vapriikissa. Museosta löytyy myös museokauppa, josta voit ostaa erilaisia tuliaisia kotiin vietäväksi.

Klo 12.30 meille on varattu lounasruokailu Vapriikin museoravintola Valssissa.

Ruokailun jälkeen noin klo 13.30 suuntaamme Työväenmuseo Werstaalle, joka sijaitsee historiallisella Finlaysonin tehdasalueella. Werstaalla meitä odottaa noin tunnin mittainen opastus ”Pumpuliplikkain jäljillä”, joka sisältää kävelykierroksen Finlaysonin tehdasalueella. Kierroksen jälkeen on vielä noin puoli tuntia aikaa tutustua itse museoon. Myös Werstaalla on museokauppa, josta löytyy monenlaista kotiin vietävää.

Klo 15.30 on vuorossa Punainen Tampere -kiertoajelu. Tuolloin opas tulee mukaamme linja-autoon ja teemme 1,5 tunnin kiertoajelun. Reitti kulkee keskustasta Pispalaan ja Kalevankankaalle.

Noin klo 17.00 kotimatka voi alkaa.
Kotimatkalla on vuorossa perinteiset arpajaiset.

Retken hinta on 50 euroa (alle 10-vuotiailta 40 euroa) sisältäen matkat, opastukset, pääsymaksut ja ruokailun. Retki toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 30 aikuista.

Museokortti: Mikäli omaat voimassaolevan museokortin, retken hinnasta vähennetään 10 euroa.

Retki on avoin kaikille kiinnostuneille. Toivommekin, että jokainen toisi mukanaan ainakin yhden ystävänsä retkelle, myös lapsille riittää nähtävää. Retki ei siis edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut Kaija Syrjäselle, puh. 040 591 7497 tai sähköpostilla kaija.syrjanen@pp.inet.fi  viimeistään 5.5.2019. Ilmoittautuessasi ilmoita myös mahdolliset allergiat. Varaathan autoon tasarahan mukaan.

Peruutusehdot: Matkan peruuntuessa 5.5. jälkeen veloitamme koko matkan hinnan. Jos niin ikävästi kävisi, että matkasi peruuntuisi, vältät peruutusmaksun maksamisen hankkimalla tilallesi uuden lähtijän.

Retken järjestää Akaan seudun Sukututkijat ry.

Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti